A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради
офіційний веб-сайт

Холмський ліцей з початковою школою та гімназією

Дата: 26.01.2023 14:57
Кількість переглядів: 15

 

 

Засновник: Арцизька міська рада
Адреса: 68443, с. Холмське, 
Тел. +38(04845) 4-14-81
e-mail: holmckazoh-67@ukr.net
Наш Холмський ліцей з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради – це 21 навчальний кабінет, 2 спортивних зали, міні-футбольне поле зі штучним покриттям, просторий майданчик перед закладом, бібліотека, шкільний музей, їдальня, світла за комфортна галерея.
На підставі наказу № 6 від 18.09.1958р. школа перейшла на десятирічне навчання, стала середньою. До 1967 року навчання проводилося у шести корпусах, які були розташовані на достатній відстані один від одного. Теперішнє приміщення – це чотириповерхова споруда, в якій створені сприятливі умови для навчання дітей.
Відповідно до сучасних вимог обладнані кабінети української мови та літератури, хімії,географія, фізики, інформатики, біології, математики. Для роботи вчителів створено методичний центр.
Уся навчальна, наукова, виховна робота педагогічного колективу спрямована на формування творчої особистості відповідно до концепції розвитку закладу. 
Стратегічною метою управлінської діяльності адміністрації навчального закладу є створення найсприятливіших умов для саморозвитку та самореалізації особистості вчителя й учня. Враховуючи це, ми визначили основну мету, яка окреслює головні напрями діяльності закладу освіти – створити умови для гармонійного розвитку кожної дитини, її самореалізації, здійснення ефективної підготовки випускників до свідомого вибору професії.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень