A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради
офіційний веб-сайт

STEАM-освіта в закладах освіти Арцизької громади

Дата: 01.03.2024 15:12
Кількість переглядів: 16

 

STEАM-освіта в закладах освіти Арцизької громади

Протягом березня у закладах загальної середньої освіти Арцизької громади проходитиме місячник «STEАM-освіта: від ідеї до втілення».

Він організовується з метою ознайомлення педагогічної громадськості з інноваційними освітніми технологіями, необхідними для реалізації концептуальних засад Нової української школи, створення умов підвищення фахової майстерності педагогічних працівників з питань STEАM-освіти, пошуку й підтримки перспективних науково-методичних ідей щодо розвитку напрямів STEАM-освіти в Арцизькій громаді.

В усіх школах проводитимуться креативні інноваційні STEАM -уроки, конкурси, турніри, проєкти, інтелектуальні змагання, дослідження, науково-практичні конференції, тренінги та багато іншого із залученням усіх учасників освітнього процесу.

По завершенню проведення Місячника, після узагальнення матеріалів, педагогічні колективи запросять виступити із кращим досвідом на підсумковій науково-практичній конференції «STEАM- освіта: від ідеї до втілення»;

Заклади освіти запрошуємо висвітлювати інформацію про проведення заходів упродовж Місячника на офіційних веб-сайтах та сторінках Фейсбуку закладів освіти за хештегом: #STEAM_освітаАрцизькагромада


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень