A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради
офіційний веб-сайт

Конференція "STEM освіта: від ідеї до втілення"

Дата: 08.04.2024 14:24
Кількість переглядів: 20

В Арцизькій громаді пройшла конференція "STEM освіта: від ідеї до втілення" за трьома панельними дискусіями, в ході яких експерти ділилися своїм досвідом й власними напрацюваннями з запровадження STEM в освітню діяльність. STEM, штучний інтелект вже нікого з наших освітян не дивують, ніхто не боїться цих нових слів, а, навпаки, розбирають їх "по кісткам" й практично застосовують на уроках. Адже ми розуміємо, що сучасним дітям давно не цікаво слухати одну теорію й розв'язувати сухі однотипні вправи. Поєднувати науку, технології, інженерію та математику на будь-якому уроці - це не просто цікаво, це допомагає розвивати критичне мислення в учнів й на практиці застосовувати отримані знання в житті. А як може не сподобатись урок, якщо на ньому оживають автори й персонажі творів...

Виставка наукових дослідів нікого не залишила байдужим! Учні Арцизького ліцею N5 презентували розумний будинок (це просто "Ах"), а з Надеждівського ліцею - сучасну дачу з теплицею. А робота Катерини Байло з визначення потенційних біомаркерів, пов'язаних із рецидивами видів раку взагалі може слугувати матеріалом для науковців для боротьби з цією хворобою.

Дуже вдячна усім за цей захід. Сьогодні я в черговий раз впевнилась, що в нашій громаді дуже талановиті педагоги й неперевершені учні, з якими можна бути спокійними за наше майбутнє.

#STEM_освітаАрцизькагромада

#STEMтиждень_spring2024


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень