A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради
офіційний веб-сайт

Новини

Подяка Черкесу Олексію Сергійовичу

 Консультанту КУ "Центра професійного розвитку педагогічних працівників" Арцизької міської ради Черкесу Олексію Сергійовичу, було оголошено подяку від Комітету з фізичного виховання та спорту міністерства освіти і науки України за сумлінну працю, професійні досягнення, вагомий внесок у розвиток фізичного виховання і спорту серед здобувачів освіти та з нагоди Дня працівників освіти. Пишаємося нашим колегою!

14:35 24.10.2023

Фінальні змагання з “GOOL GAMES” м. Одеса

Фінальні змагання з “GOOL GAMES” м. Одеса, 20.10.2023 р. Учні Виноградівського опорного закладу представляли нашу громаду двома дивізіонами (І, ІІІ) у фіналі обласного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів Одеської області “GOOL GAMES”. Обидві команди стали СРІБНИМИ ПРИЗЕРАМИ Одеської області! Змагання були дуже напруженими, суперники та їх підготовка вражаючою, наші діти боролися за кожну секунду на годиннику, за кожну можливість здобути перемогу. Фінальні змагання - це не просто спортивна подія. Це справжнє мистецтво організації та яскравості, яке залишає незабутні враження як для учасників, так і для глядачів. Вітаємо команди Виноградівського ОЗ та їх вчителя, Олексія ЧЕРКЕСА, з перемогою!

09:44 23.10.2023

Мобільний клас безпеки вже на Одещині!

Мобільний клас безпеки вже на Одещині!  До Головного управління прибув мобільний клас безпеки - автомобіль, який укомплектований усім необхідним для якісного та доступного навчання дітей правилам безпеки.  А ще, у комплекті йде смуга перешкод, де дітки зможуть потренуватись ліквідовувати пожежу, в’язати рятувальні вузли та просто цікаво та весело провести час!  Незабаром цей пересувний безпековий простір буде функціонувати у нашому регіоні та сприятиме обізнаності наших дітей!  Ми зробимо все ,щоб дитинство було безпечним і щасливим часом для кожної дитини!

15:30 17.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень